Herenhuis Magazine Wonen met respect voor historie

In editie 2 van dit mooie magazine hebben wij deze maand een advertentie laten opnemen omdat we vinden dat de gedachte achter Herenhuis goed aansluit bij onze renovatie en restauratie activiteiten.
Herenhuis is een magazine boordevol informatie, ideeën en praktische tips over het bewonen van historisch waardevolle panden. Een magazine voor iedereen die zelf een karakteristiek pand bewoont, dit van plan is te gaan doen of dit graag zou willen. Kortom, voor iedereen die 'wonen met respect voor historie' een warm hart toedraagt.

Fascinerende onderwerpen
Herenhuis informeert u over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van (het wonen in) historische panden. Zo leert u alles over bouwgeschiedenissen, bouwstijlen en materialen. Ook brengen zij prettig leesbare artikelen over interieurinrichting, lifestyle, aanleg en onderhoud van (stads-)tuinen. Daarnaast geeft Herenhuis praktisch en deskundig restauratieadvies. Vanuit de gedachte dat ons cultuurgoed het behouden waard is, slaat Herenhuis een brug naar de huidige tijd.

Een aanrader!

cover_hh_2.jpg

Digitale Brochure Kiosk

Architekten service

Köster Film Kiosk