Koningin Maxima Kazerne Schiphol - Groene TPO dakbedekking

TPO kunststofdakbedekking Maxima Kazerne

maxima kazerne TPO kleur groen 4.jpg

Het gebouw draagt de naam Koningin Máximakazerne en heeft een oppervlakte van 40.000 m² en omvat kantoren, 340 slaapvertrekken, een restaurant, vergaderruimtes, sport- en trainingsfaciliteiten, schietbanen en een school voor interne opleidngen. De kazerne biedt ruimte aan 1.800 medewerkers van de verschillende brigades van Koninklijke Marechaussee, die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de luchthaven. Daarnaast zijn de meldkamer voor de Marechaussee Schiphol en het cameratoezicht in het complex gehuisvest.

Köster Afdichtingssystemen heeft de TPO dakbanen in de kleur groen geleverd om zo te kunnen voldoen aan de eenheid van kleur. De beplating, aangebracht door ZND Nedicom uit Asten, heeft nagenoeg de zelfde groene kleur als de Köster TPO dakbaan. Zo is er een natuurlijke kijklijn gecreëerd.De dakbanen zijn aangebracht door Patina Dakbedekkingen te Andijk.

maxima kazerne TPO kleur groen 9.jpg
Het heeft 15 jaar geduurd tot het besluit voor deze nieuwbouw werd genomen. De totale bouwkosten van de kazerne bedragen €145 miljoen.

Köster TPO kunststofdakbanen kunnen op verzoek in diverse kleuren worden geleverd. Dat opent voor de architekt nieuwe mogelijkheden zoals in dit projekt. Köster TPO dakbanen zijn vrij van weekmakers en zware metalen. Produktgarantie 20 jaar.

maxima kazerne TPO kleur groen.jpg

maxima kazerne TPO kleur groen 2.jpg

maxima kazerne TPO kleur groen 5.jpg

maxima kazerne TPO kleur groen 7.jpg

maxima kazerne TPO kleur groen 8.jpg

maxima kazerne TPO kleur groen 4.jpg

Garantie 25 jaar TPO

Digitale Brochure Kiosk

Architekten service

Köster Film Kiosk