Köster Internationaal Afdichtings Symposium 2016

Köster Bauchemie AG verwelkomt afdichtings specialisten vanuit de hele wereld

Köster nodigde 90 partners van meer dan 38 landen uit om deel te nemen in deze internationale conferentie over trends en ontwikkelingen in de afdichtings branche. De burgemeester van Aurich ( waar Köster Bauchemie zetelt ) kwam de gasten persoonlijk verwelkomen en was erg blij om dit internationale evenement binnen de stadsgrenzen te mogen ontvangen.

Afdichtings symposium 3.jpg

Gedurende deze 3 daagse conferentie, gehouden tussen de 24e en 27e augustus, was het na 2007, 2010 en 2013 al weer de vierde keer dat het in Aurich plaatsvond. Los van de discussies over komende ontwikkelingen bestond het Symposium vooral uit presentaties en oplossingen voor afdichtings problemen. Daarbij werd duidelijk dat de produkten uit Oost Friesland inmiddels over de gehele wereld verkocht worden.

Afdichtings symposium 2.jpgKöster G4 demonstratie

Köster Afdichtingssystemen NL presenteerde de Nieuwe Dakbedekkingen op de nationale luchthaven Schiphol met Köster TPO dakbanen. Verder een presentatie van Köster USA over het waterdicht maken van de enorme kelder van het Empire State Building in New York, the City that never sleeps. Köster Turkije presenteerde Polyurea vloeren en asfalt en fietspadcoatingen. Köster Japan liet een prachtig projekt met Köster TPO dakbanen zien etc.etc.

Afdichtings symposium.jpg Köster 100 Urea cement vloeren, belastbaar binnen 1 dag.

De conferentie was tevens bedoeld om een impuls te geven aan de intenationale verkoop. Köster Bauchemie AG investeert op dit moment in een nieuw distributiecentrum in Aurich, tevens in nieuwe produktiefaciliteiten in de USA, Turkije en Bulgarije.

Digitale Brochure Kiosk

Architekten service

Köster Film Kiosk