Nieuw: - Köster TURBO betonreparatiemortel

 

Met onze nieuwe TURBO betonreparatie programma openen wij een programma voor zeer snelle betonreparaties voor kleine en middelgrote vlakken, zeer geschikt voor autoverkeer belasting.

Het systeeem blinkt uit in de snelheid van repareren met als bijzonderheid een zeer vroege aanvangssterkte: na 30 minuten al >10N/mm2, een vrijgeven voor verkeersbelasting al na 60 minuten > 20 N/mm2 drukvastheid. de verwerkingstijd van deze soepel te verwerken mortel ligt op ca. 15 minuten.

Het systeem bestaat in zijn geheel uit 5 componenten: 2 mortels en 3 toeslagmiddelen, daarmee kunnen de produkten individueel ingestelt worden.

Köster Turbo Fijn: een fijnkorrelige variant voor en laagdikte tussen de 2 en 20 mm met een einddruksterkte van meer dan 40N/mm2

Köster Turbo middel: een middelgroot korrelige variant voor laagdiktes tussen de 3 en 50 mm, met een einddruksterkte van meer dan 45N/mm2

Köster Turbo Vertrager:  toevoegmiddel waarmee de applicatie met 20 minuten verlengt kan worden.

Köster Turbo Vloeimiddel: toevoegmiddel waarmee de viscositeit kan worden aangepast.

Köster Turbo Corrossiebescherming: toevoegmiddel met een extra wapeningsbescherming.

De toepssingsgebieden van het Köster TURBO systeem liggen overal daar waar betonreparatie binnen een zeer korte tijd moet worden gerealiseerd. Op basis van de zeer hoge eindrukvastheid 40 of 45 N/mm2, is het systeem bijzonder geschikt voor de renovatie van bodemvlakken met een hoge belasting zoals straten, parkeergarages, voorraadhallen en opslag enz.

Köster TURBO reparatiemortel.jpg

Digitale Brochure Kiosk

Architekten service

Köster Film Kiosk