Schiphol Oost - G.A. Terminal - TPO dakbedekking

De General Aviation Terminal op Schiphol Oost is vervangen.
De General Aviation Terminal op Schiphol Oost wordt gebruikt voor met name privé en zakenvliegtuigen. Jaarlijks worden op deze locatie ongeveer 6.000 Jets afgehandeld door KLM Jetcenter.
De terminal op Schiphol Oost is een bijzondere plek. Vanaf 1916 tot aan 1967, bij de opening van het huidige Schiphol-Centrum, vonden alle afhandelingen van het vliegverkeer op het huidige Schiphol - Oost plaats. Na 1967 werd de terminal op Schiphol Oost ingezet voor niet handelsverkeer, de General Aviationsector.
Voor de dakbedekking is Köster TPO wit gekozen, een zeer duurzame kunststof met een hoge reflektiewaarde. Köster TPO dakbanen zijn met heteluchttechniek ( zonder open vuur !) op Schiphol verwerkt. Een groot voordeel van deze TPO dakbaan is de kerosinebestendigheid, een reden waarom het ook op de Luchthaven van Frankfurt is toegepast. Voor de zichtbaarheid vanuit de lucht zijn er in contrasterend zwarte TPO meer dan 6 meter hoge letters aangebracht. Door de hoge bestendigheid tegen industriële uitstoot zijn de dakbanen zeer geschikt voor industriedaken. De dakwerkzaamheden zijn deskundig uitgevoerd door Dolfsma Dakbedekkingen.

Digitale Brochure Kiosk

Köster Film Kiosk

Het Weer