Köster Film Kiosk

Bekijk ons YouTube kanaal voor het complete aanbod 

Kelderafdichting aan de buitenzijde

Köster Deuxan voor het waterdicht afwerken van de kelderwanden. In een gespoten systeem aangebracht met verzekerde garantie van 10 jaar.

Lekke kelder doorvoeren

Doorvoer afdichting voor de waterdichte afdichting van lekkende leidingen, kabeldoorvoeringen en buisdoorvoeringen in kelderwanden, technische ruimtes en kruipruimten gelegen onder het maaiveld. Toepasbaar bij instromend water en het voorkomen daarvan. Droogt niet uit en blijft permanent actief en bewerkbaar. Hechting op natte en droge ondergronden. Doorvoer afdichting kit voor kabels en leidingen in mantelbuizen.

Kelderdek Afdichting

Kelderdek afdichting met Köster 2K materialen voor een waterdichte constructie. Gespoten bitumen of gespoten hybride afdichtingen met een snelle droogtijd.

Köster Scherminjectie

Acrylaatgel voor scherminjectie ( van binnenuit aan de buitenzuide van de kelder een afdichting maken ) op waterbasis met dezelfde viscositeit als water. Vormt een elastisch waterdicht scherm. Ideaal voor situaties waar de buitenzijde niet afgegraven kan worden. Ook ideaal voor lekkende liftputten en gescheurde vloeren van parkeergarages.

 

Kelderafdichting aan de binnenzijde

Kelderafdichting van Köster Afdichtingssystemen in een paar seconden uw lekkage afgedicht!

Kelderbuitenafdichting

Waterlekkage

Vochtwering

Kelderafdichting binnenzijde

Optrekkend vocht verhelpen

Saneermortel Restauratiemortel Verwerking

Betoninjectie met Köster Polyurethaanhars

Köster Dampopen Saneermortel

Introductiefilm Köster

Luchtdicht bouwen

Köster Epoxy dampremmer

Köster Peristaltische pomp

Een elektrische pomp voor het verspuiten van waterige, bitumineuze en minerale bouwmaterialen zoals 1K en 2K bitumen coatings, elastische en starre minerale Dichtingspasta’s, kwastbare, pasteuse materialen en dakcoatings

Koster USA

Lekkage secanspalenwand oplossen met Köster G4 Gel

Lekkage secanspalenwand oplossen met Köster G4 Gel, gestuurde hoeveelheid en gestuurde reactietijden. Met drinkwatercertificaat.