Köster TPO Aqua folie voor waterretentie

 

Köster TPO Aqua biedt de beste oplossing voor waterretentiebuffers en tanks. Onafhankelijk van de ondergrond wordt de constructie waterdicht uitgevoerd en is tevens geschikt voor drinkwater. Onze folie wordt toegepast in Sprinklerkelders onder appartementencomplexen in drinkwaterbuffers en voor waterberging bij calamiteiten. De betonnen constructies zijn beter waterdicht en behoeven geen onderhoud meer in de vorm van een coating.

De drinkwater certificering is conform aan de Duitse KTW Guideline (geen afgifte van schadelijke stoffen in het water) De drinkwater certificering conform aan de Duitse W270 Guideline (geen bevordering van bacteriegroei)

EN 13967 Flexibele banen voor het waterdicht maken van een constructie . Kunststof en rubber banen tegen optrekkend vocht inclusief kunststof en rubber kelder en bassin afdichtingen. (Dit is nodig om een ​​CE-markering op het product te plaatsen.)

De voordelen van de Köster TPO Aqua zijn legio. Allereerst is er bijna geen ondergrondvoorbereiding nodig indien het oppervlak een goede kwaliteit bezit ( lees vlak en echt ) Er is geen bezorgdheid over hechting, blaarvorming, barsten en dergelijke, zoals bij vloeibare toegepaste oplossingen. De Köster TPO Aqua is scheurvrij en flexibel. Scheuren in de ondergrond hebben na het vullen van de tank hebben geen effect op KÖSTER TPO Aqua. Naden zijn met hete lucht gelast en niet gelijmt, Dat creëert een homogene, veilige verbinding. Verder kent het membraan een zeer lange levensduur van mer dan 35 jaar. Het heeft absoluut geen invloed op drinkwater en is een hygiënische oplossing in een mooie lichte kleur.

Köster stapt dus in deze markt voor scheuroverbruggende afdichtende oplossingen met een superieur product. De Köster TPO Aqua is geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Köster TPO Aqua zal beschikbaar zijn in een dikte van 1,5 mm.

 

Brochure drinkwaterfolie voor Waterretentie