Witte reflecterende dakcoating op bedrijfshal

Dak van bedrijfshal wordt voorzien van Köster witte dakcoating

Veel kantoren die deel uitmaken van een bedrijfshal hebben te kampen met hoge binnentemperaturen. Door de oude zwarte bitumen dakbedekking wordt het dakoppervlakte wel tot 85°C heet. De airco's kunnen het niet bolwerken - tijd om hier wat aan te doen! Met Köster 21 2K Witte Dakcoating

Köster 21 Witte Dakcoating is een witte vloeibare dakbedekking met name bedoeld voor het behandelen van zwarte platte daken die teveel warmte opnemen.
Door het gebruikte dakmateriaal ( zwarte bitumen enz ) wordt teveel hitte in de dakconstructie opgeslagen en daardoor ontstaat er een onaangenaam binnenklimaat. Met deze eenvoudig aan te brengen witte dakcoating worden de zonnestralen gereflecteerd en zal de onderconstructie aanzienlijk minder opgewarmd worden. Afhankelijk van de dakopbouw kan door de reflectie de temperatuur in de onderliggende ruimte fors verlaagd worden.
De hechting van Köster Dakcoating is excellent op zowel droge als lichtvochtige minerale ondergronden. Ondergronden als beton, metaal of oude bitumenafdichtingen, de bitumenwit schilderen, zijn geen probleem.
Door de 2 componenten samenstelling van Köster Dakcoating 21 hard het produkt bijzonder snel uit. De effectiviteit neemt toe als u weinig of geen vensters op het zuiden heeft en als het isolatiepakket nog "jaren 80 " dun is.
Het resultaat tussentijds.